Het Belgische M2 Competition overheerste het eerste weekend van de Toyota Racing Series op Nieuw-Zeeland met drie overwinningen voor hun rijders in de drie races en met de leiding in het kampioenschap voor Liam Lawson.

foto Lawson: Bruce Jenkins

Yuki Tsunoda (M2 Competition) won de tweede race van de Toyota Racing Series op Highland Parks in Nieuw-Zeeland. De race gebruikte de top-6 omgekeerde grid gebaseerd op de resultaten van de eerste race. Tsunoda haalde vanop pole een gemakkelijke zege voor Oliver Rasmussen (mtec Motorsport) en Lirim Zendeli (Giles Motorsport).

Liam Lawson (M2 Competition) vertrok dan weer vanuit pole voor de hoofdrace, de Dorothy Smith Memorial Trophy, een race die hij met vlag en wimpel won. Lawson eindigde voor Franco Colapinto (Kiwi Motorsport) en Igor Fraga (M2 Competition). Zoals eerder gemeld gaf Amaury Cordeel (Kiwi Motorsport) na een trainingsongeval forfait voor de rest van het weekend.

In het kampioenschap heerst M2 Competition. Liam Lawson staat aan de leiding en heeft respectievelijk vijftien en zestien punten voorsprong op zijn M2 Competition teamgenoten Igor Fraga en Yuki Tsunoda.