Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: Jean-Baptiste Dubourg neemt de leiding

Trophée Andros: Jean-Baptiste Dubourg neemt de leiding

Afgelopen weekend werd het vierde weekend van de Trophée Andros 2019-2020 afgewerkt. Serre Chevalier was ditmaal het decor voor het kampioenschap ijsracen.

Op zaterdag was het Yann Ehrlacher (Dupessey AS01) die in Elite Pro de eerste plaats bemachtigde voor Jean-Baptiste Dubourg (Renault Zoé) en Olivier Panis (Petit Forestier AS01). Andreas Bakkerud, vice wereldkampioen rallycross, kon met een vierde plek het podium bijna ruiken met zijn Audi A1 maar kwam net tekort.

Op de tweede dag heerste Nicolas Prost, teamgenoot van Jean-Baptiste Dubourg, met zijn Renualt Zoé en zagen we Yann Ehrlacher tweede worden voor Jean-Baptiste Dubourg.

Dankzij die twee podia neemt Jean-Baptiste Dubourg de leiding in Elite Pro over van Aurélien Panis. Die laatste werd vijfde op de eerste dag en op zondag slechtst achtste. Met nog twee weekends voor de boeg heeft Dubourg met 412 punten 7 eenheden voorsprong op Aurélien Panis.

In Elite leidt Jérémy Sarhy met een “SLR AS01”. Sarhy won op zaterdag en werd zesde op zondag, toen was de winst voor Eddy Benezet.

(foto B Bade)

You may also like
Trophée Andros: de kalender 2020-2021
Trophée Andros: Aurélien Panis wint in Super Besse
Trophée Andros: Loeb doet mee in Super Besse
Trophée Andros: tweemaal podium voor Bakkerud
error: Alert: Content is protected !!