Home > #Hoofdnieuws > Porsche Benelux: EMG Motorsport met Vandierendonck en Teunkens naar Porsche Cup

Porsche Benelux: EMG Motorsport met Vandierendonck en Teunkens naar Porsche Cup

Opvallend nieuws uit Neeroeteren, want EMG Motorsport doet de deur van het Belcar Endurance Championship achter zich toe. Teameigenaar Edgard Terium verlegt zijn activiteiten naar de Porsche Carrera Cup Benelux en de nagelnieuwe Porsche Sprint Challenge Benelux.

Edgard Terium heeft het nieuws voorbehouden aan Autosportwereld.be en legt uit dat “we de Porsche Carrera Cup Benelux gaan afwerken met Nicolas Vandierendonk en Filip Teunkens, terwijl de gesprekken voor één voor meerdere wagens in de Porsche Sprint Challenge Benelux nog gaande zijn, maar de vooruitzichten zijn zeker positief. We hadden na jaren Belcar nieuwe lucht nodig en die hebben we in de Porsche-competitie, nu met de nieuwe coördinator Olivier Aerts gevonden. Ook de Fiesta Sprint Challenge is voorlopig niet aan ons besteed.

Het was de laatste weken overigens al duidelijk geworden dat het Belcar Endurance Championship bij de prototypes en toerwagens nog zeker aantrek heeft, onder meer met minstens twee TCR-wagens, maar dat er bij de GT’s er zich toch een zeker probleem manifesteert.

error: Alert: Content is protected !!