Op de prijsuitreiking van de 2CV Racing Cup en de C1 Racing Cup is de kalender 2020 bekend gemaakt. Opvallend, de 24-uursrace van de beide series, traditioneel eind oktober op Spa-Francorchamps, wordt opgesplitst. De C1 doen het in april op Mettet, de wedstrijd in Spa wordt weer voorbehouden aan de 2PK’s.

Foto ©: Letihon – C1Cup

Er komt dus een race over 24 uur voor de C1 op het Circuit Jules Tacheny van Mettet en dat op 18 en 19 april. Enkele weken daarvoor starten de beide series in Zolder aan hun kampioenschap, tijdens het weekend van 21 en 22 maart. Na Mettet volgt einde mei dan een verplaatsing naar Magny-Cours en midden september doen ze het op een ander F1-circuit, met name Zandvoort. Op 24 en 25 oktober racen de 2PK’s dan tweemaal rond de klok op Spa, met mogelijk ook C1’s terwijl Zolder het seizoen afsluit, met een race van 6 Uur op 21 november.