88 teams, waaronder 11 WRC, starten volgende week donderdag in de Rally van Monte-Carlo, de start van het WRC 2020.

Bij Hyundai Motorsport zien we uiteraard Ott Tänak-Martin Järveoja, Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul en Sébastien Loeb-Daniel Elena, terwijl Sébastien Ogier-Julien Ingrassia, Elfyn Evans-Scott Mattin en Kalle Rovanperä-Jonne Halttunen de kleuren van Toyota Gazoo Racing gaan verdedigen. M-Sport Ford doet het dan weer met Esapekka Lappi-Janne Ferm, Teemu Suninen-Jarmo Lehtinen en Gus Greensmith-Elliott Edmondson. Twee andere WRC zijn er voor Takamoto Katsuta (Toyota Yaris WRC) en Deividas Jocius (Ford WRC).

Van Belgische zijde is er Renaud Jamoul, de corijder van Adrien Fourmaux (Ford Fiesta R5), het duo Grégoire Munster-Louis Louka (BMA Skoda Fabia R5) en Caprasse-Herman (Abarth 124).