De Trophée Andros begon na een korte break op Isola 2000 aan het derde weekend van het seizoen 2019-2020.

De eerste wedstrijd werd op vrijdag reeds afgewerkt en het was Jean-Baptiste Dubourg die in Elite Pro met de Renault Zoé het laken naar zich toe trok. Hij hield Aurélien Panis (Enedis Audi A1) en Nathanaël Berthon (Peugeot 208) achter zich.

Zaterdag verging het de winnaar van vrijdag heel wat minder. Hij werd slechts zevende en zag Christophe Ferrier (Nice Metropole) de overwinning behalen terwijl Aurélien Panis opnieuw tweede werd, dit keer voor Olivier Panis. Dankzij die twee tweede plaatsen behoudt Aurélien Panis de leiding met nog drie weekends voor de boeg.

In de klasse Elite won Sylvan Pussier op vrijdag en Louis Rousset op zaterdag.

Volgend weekend trekt de Trophée naar Serre Chevalier.

(foto B. Bade/Trophée Andros)