Home > #Hoofdnieuws > WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!

WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!

De Franse federatie FFSA helpt de jongeren in de rallysport echt. Zo kunnen Yohan Rossel, Pierre-Louis Loubet en Adrien Fourmaux rekenen op steun van hun federatie om een mooi programma in WRC af te werken.

Foto ©: FFSA

Pierre-Louis Loubet, zoon van voormalig WK-rijder Yves Loubet, krijgt een programma in WRC, maar waar en met wie is nog niet duidelijk. Adrien Fourmaux zien we in WRC2, met een Fiesta R5 van M-Sport in maar liefst zes wedstrijden, uiteraard naast onze landgenoot Renaud Jamoul. Yohann Rossell doet het dan weer in WRC3.

http://www.autosportwereld.be/2020/01/03/jamoul-wrc2-ford/
You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
Circuit: circuits in Frankrijk zijn opnieuw open
F4: Sten Van Der Henst de nieuwste telg in Franse eenzitters
F4: dubbele pole voor Ugo De Wilde in Paul Ricard!
error: Alert: Content is protected !!