Hij was alomtegenwoordig op de regionale wedstrijden en een vat vol kennis en ervaring. Maar afgelopen weekend overleed Philippe Vande Casteele plots.

foto: philippe vande casteele/facebook

Het waren zijn dochters Sanne en Nele die het overlijden van hun vader Philippe op zondagavond bekend maakten.

Philippe Vande Casteele, zelf deelnemer aan rallywedstrijden in de jaren tachtig, had een ware passie voor de autosport, die hij uitdroeg op de evenementen waar hij steevast aanwezig was. Hij zal gemist worden als familievader, maar ook als technisch adviseur in de werkgroep slalom en technisch commissaris in de kernraad bij de regionale bond VAS. Met Philippe Vande Casteele verliezen we een van de gezichten van de Vlaamse regionale autosport.

De redactie drukt zijn medeleven uit aan de familie, vrienden en kennissen van Philippe.