Home > Rally > Willy Weyens met 35ste Rallyworld

Willy Weyens met 35ste Rallyworld

Met de publicatie van “Rallyworld 2020” is het jaarlijkse werk van Willy Weyens en zijn ploeg van journalisten toe aan de 35ste editie. De formule kent zijn succes want sedert vele jaren is het boek onveranderd, deze keer met 264 geïllustreerde pagina’s en meer dan 600 foto’s.

In het boek samenvattingen, in woord en beeld, van het Belgische en internationale seizoen in de rally. Daarbij komen de stukken over het WRC in het Nederlands, Frans en Engels, de Belgische wedstrijden blijven bij de twee landstalen. Alles wordt vervolledigd met zeer uitgebreide technische fiches. Ook aan bod komen het Historic Belgian Rally Championship, het Europese kampioenschap en de Tour European Rally.

Het boek is te koop via de Standaard boekhandels, Imapress of de lokale boekhandels. Het kan ook rechtstreeks worden aangekocht bij Willy Weyens, via rallyw@mail.com, www.willyweyens.com en www.rallyworld.com. De prijs is gezet op 32 euro.

1 Response

error: Alert: Content is protected !!