Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: TRS en F2

In een notendop: TRS en F2

  • TRS – De FIA verhoogde ook de punten voor de superlicentie die kunnen gewonnen worden in de Nieuw-Zeelandse Toyota Racing Series. De winnaar van het kampioenschap krijgt nu 10 punten (met zeven voor de tweede, vijf voor de derde en dan drie en één voor respectievelijk de vierde en vijfde). Dit seizoen start de serie met een nieuwe wagen, de FT-60, met Tatuus chassis, Hankook banden en de Toyota motor van 285 pk. Naast onze landgenoot Amaury Cordeel nemen er heel wat internationale rijders deel. Vorige week meldden de Japanse F3 sensatie Tsunoda en Nieuw-Zeelander Liam Lawson zich nog aan. Het TRS seizoen start op 19 januari op Highlands Motorsport Park. (foto: toyota gazoo racing new zealand/ ©John Cowpland)
  • FIA F2 – In de Formule 2 werd de nieuwe “Anthoine Hubert Award” uitgereikt. De trofee wil de nagedachtenis van de Franse rijder in ere houden. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de Chinese rijder Guanyou Zhou, geëerd als Rookie van het jaar, en net als Hubert rijder in de Renault Academy.
error: Alert: Content is protected !!