Home > #Hoofdnieuws > FIA WEC: vrije trainingen in Bahrain

FIA WEC: vrije trainingen in Bahrain

De Rebellion R13-Gibson van Senna-Menezes-Nato werd de snelste wagen van deze eerste trainingsdag in Bahrein.

foto: presse Porsche

Ze eindigden de tweede vrije sessie voor Team LNT (Robertson-Hanley-King). De Ginetta C60-AER topte daarmee vanmiddag de tabellen voor de Rebellion. Beide Toyota Gazoo TS050 hybrides tikten net als in de eerste training aan als derde en vierde met eerst Buemi-Nakajima-Hartley voor Conway-Kobayashi-Lopez, ze wisselden van posities in de tweede sessie.

Op de vijfde plaats algemeen vinden we de Oreca-Gibson van Jackie Chan Racing (Tung-Aubry-Stevens) als eerste LMP2. In de eerste sessie was die eer weggelegd voor de United Autosports van Hanson, Albuquerque en Di Resta.

In GTE Pro herpakten Maxime Martin en Alex Lynn zich met de Aston Martin. Ze sloten de dag af als snelste in de klasse (vijftiende algemeen) nadat ze in de eerste sessie als voorlaatste (en 21ste) eindigden. De Porsche 911 RSR van Bruni en Lietz, eerder nog de snelste van het pak, verhuisden in de tweede sessie naar de 20ste en voorlaatste plaats in GTE Pro.

In GTE Am was de uiteindelijke besttijd voor de Team Project 1 Porsche 911 RSR van Perfetti, Heinemeier, Hansson en Cairoli. De Dempsey-Proton Porsche 911 RSR met onze landgenoot De Leener haalde samen met Al Qubaisi en Preining in beide sessies de tweede tijd (21ste algemeen)

error: Alert: Content is protected !!