Home > Circuit > Circuit Zolder: Pascal Ursi verlaat Zolder

Circuit Zolder: Pascal Ursi verlaat Zolder

Pascal Ursi (34), Commercial & Marketing Manager van Circuit Zolder, heeft beslist om het bedrijf te verlaten. Pascal werd in 2011 aangesteld als product developer en werkte zich op tot Commercial & Marketing Manager. Hij kiest om na een korte sabatical zijn carrière een nieuw wending te geven.

Nu het seizoen op Circuit Zolder ten einde is en de plannen voor 2020 uitgestippeld zijn, vond Pascal de tijd rijp voor een nieuwe wind. “Het waren 8 funfastic jaren, waar ik met enorm veel voldoening op terugkijkt. Samen met de nieuwe directie en het team hebben we een hernieuwde dynamiek gegeven aan het circuit”, zegt hij. “Ik vertrek in de beste verstandhouding en wens het circuit dan ook alle succes toe. Verder dank ik iedereen uitdrukkelijk die dit de afgelopen jaren mee heeft mogelijk gemaakt.”

error: Alert: Content is protected !!