Home > Circuit > VW Fun Cup: DRM wint 25 Hours VW Fun Cup in Biplace!

VW Fun Cup: DRM wint 25 Hours VW Fun Cup in Biplace!

Vijf maanden zijn voorbijgegaan sinds de aankomst van de 25 Hours VW Fun Cup 2019 en op de groene tafel is onlangs het verdict gevallen over de zege in de Biplace-categorie. De #365 Car Pass by DRM had een puike prestatie geleverd. Stéphane Lémeret, Miguel Coppieters, Philippe Reynens, Gautier Engisch, Jean-Luc Heymans, Edouard de Braekeleer en Alexis Van de Poele reden naar de zilveren medaille, streden de volledige wedstrijd mee in de kopgroep en namen een maximum aan passagiers mee aan boord.

Foto: © Fun Cup

Aangezien de beroepstermijn net is afgelopen, wordt de beslissing van het sporttribunaal van de RACB over de diskwalificatie van de winnende auto in de categorie dus bevestigd. De wit-groene Evo3 die wordt klaargestoomd door DRM Motorsport wordt uitgeroepen tot laureaat van de editie 2019 van de leukste dubbele race rond de klok van de planeet! Het is tevens de eerste overwinning voor het Brusselse team in de grootste wedstrijd van de European VW Fun Cup. Na de titel in Biplace veroverd te hebben begin november in Assen, is deze prestigieuze gouden medaille in de 25 Hours een kers op de taart van een glorierijke campagne, en dat in het eerste jaar van de samenwerking tussen Car Pass en DRM. “De 25 Hours winnen is als de klap op de vuurpijl van een onvergetelijk seizoen!” reageert Miguel Coppieters. “Alle rijders zijn extreem gelukkig met deze laattijdige uitslag van de editie 2019. Het is de vierde keer dat we deze race winnen en we pakken zelfs de dubbel, aangezien we ook vorig jaar al de beste waren. Maar het is vooral onze eerste zege met DRM Motorsport in Spa-Francorchamps. Hoed af, nogmaals, voor het volledige team van Matthieu de Robiano, dat het hele jaar prachtig werk geleverd heeft op onze dierbare #365.”

(persbericht)

Nota van de redactie: de winst was initieel voor de wagen van Clubsport, met onder meer Tom Boonen, maar die wagen werd dus uit de uitslag geschrapt. Jammer genoeg zijn de details van het sportief vonnis niet te vinden… Wie op zoek gaat naar de uitleg, krijgt dit:

http://www.racb.com/404.html
error: Alert: Content is protected !!