Home > #Hoofdnieuws > DTM: Kubica test met BMW

DTM: Kubica test met BMW

Robert Kubica zal zoals verwacht richting DTM evolueren na zijn afscheid aan de F1. De Pool stapt volgende week tijdens testen achter het stuur van een BMW M4 DTM in het Spaanse Jerez de la Frontera. De nu 34-jarige Kubica reed van 2006 tot 2009 voor het BMW Sauber F1 Team en won er ook GP F1. Kubica keert zo terug naar BMW Motorsport met een DTM racewagen. Zoals geweten zien we het DTM, mogelijk met Kubica, dus ook in Zolder aan het werk.

You may also like
Circuit Zolder redt (bijna) volledige seizoen, “Toekomst verzekerd,” zegt directeur Pribylla
In een notendop: E-Circuit
Circuit: DTM bevestigt tests op de Nürburgring in juni
E-circuit: #RaceHome: de DTM-rijders van Audi nemen deel aan online races voor het goede doel
error: Alert: Content is protected !!