Home > #Hoofdnieuws > Titans RX: de kalender voor 2020

Titans RX: de kalender voor 2020

De kalender 2020 voor TitansRX, de internationale serie die eind 2018 door de Oostenrijkse zaken man Max Pucher in het leven werd geroepen, is dinsdag 3 december bekendgemaakt.

Vijf locaties die dit jaar werden bezocht komen ook in 2020 weer aan bod. Opvallende nieuwkomer op de kalender is de wedstrijd in het Canadese Trois Rivières. Ter herinnering, Trois Rivières werd de voorbije jaren bezocht door het wereldkampioenschap rallycross maar verdwijnt in 2020 van de kalender ten voordele van de Duitse Nürburgring. Het Britse circuit Lydden Hill is van de kalender verdwenen.

Elk weekend van de serie Titans RX bestaat uit twee losstaande wedstrijden op zaterdag en zondag. Voor volgend jaar maakt de serie zich sterk dat telkens 15 tot 20 wagens op de grid zullen verschijnen. Titans RX 2020 begint tijdens het weekend van 25 en 26 april op de MJP Arena in Oostenrijk en de grote finale is voorzien tijdens het weekend van 3 en 4 oktober in het Hongaarse Nyirad.

Dit jaar kroonde Kevin Hansen zich tot kampioen na de seizoensfinale in het Duitse Buxtehude.

(foto J Dingenen, TitansRX in Lydden)

You may also like
TitansRX: Toomas Heikkinen wint in Lydden
Titans RX: de eerste is een feit
Rallycross internationaal: TitansRX begint in Essay
Andrew Jordan in TitansRX
error: Alert: Content is protected !!