Home > F1 > F1: Mercedes blijft aan kop op Yas Marina

F1: Mercedes blijft aan kop op Yas Marina

Mercedes besluit het jaar 2019 met een nieuwe besttijd, deze keer voor hun testrijder George Russell. Die kon op dag twee van de Pirelli tests zijn talent even in de verf zetten met de Mercedes W10.

foto: amgmercedes media/LAT

Het werd voor Mercedes dus weeral een perfecte sessie. Russell kon snel zijn besttijd zetten met 1’37″204, met de zachte C5 banden in 2020 configuratie, amper een tiende boven de snelste tijd die Bottas gisteren zette en twee tienden sneller dan Charles Leclerc (op pad met de C5 banden van 2019). Derde van de sessie was Lance Stroll (Racing Point-Mercedes), eveneens onderweg met de 2020 C5 banden. Nog te vermelden: het optreden van Pietro Fittipaldi, als testrijder voor Haas-Ferrari. Net als gisteren sloten de Williams-Mercedes bolides de rij met Latifi voor Nissany.

error: Alert: Content is protected !!