Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Hanne Terium

De eindejaarsvragen: Hanne Terium

Echt heel veel vrouwen in de Belgische autosport zijn er niet, al is onze sport één van de enige waar man en vrouw volledig op gelijke voet worden behandeld. Een van de jonge diva’s in de racerij, is Hanne Terium en ook zij beantwoordde met veel plezier onze eindejaarsvraagjes.

Hoe was uw autosportjaar 2019? 

Hanne Terium: “Afgelopen seizoen is een rollercoaster geweest. Ik heb heel mooie hoogtepunten gehad, heb prestaties van mezelf laten zien die ik in het verleden nog niet heb kunnen laten zien. Ik heb ook dieptepunten gehad. Jammer dat dat dieptepunt al gebeurde tijdens het tweede raceweekend van de Fiesta Cup. Vanaf dan moest ik weer een beetje van nul beginnen, maar het heeft me ook weer sterker gemaakt. Alles bij elkaar ben ik toch tevreden, want ik hou me vast aan de goede momenten en bouw daarop veder volgend seizoen!” 

Wat verwacht u van 2020? 

“In 2020 verwacht ik terug aan de start te staan in de Ford Fiesta sprint cup als alles meezit.” 

Het moment van het autosportseizoen?

“Mijn hoogtepunt van dit seizoen was het eerste raceweekend in Zolder. Ook al had ik die wedstrijd problemen met de versnellingsbak en ben ik uitgevallen net voor het einde wegens technische problemen. Tijdens de tweede race van het weekend had ik een goed ritme en was ik toch wel redelijk vooraan aan het meedraaien in een vol veld en had ik zeer mooie gevechten met andere, snelle rijders.” 

1 Response

error: Alert: Content is protected !!