Home > Circuit > TCR Europe: met start in Spa!

TCR Europe: met start in Spa!

Opvallend nieuws uit het kamp van de TCR Europe. Het Europese toerwagenkampioenschap start het seizoen in Spa-Francorchamps en komt vervolgens ook nog eens langs in Zolder. Twee van de zeven meetings vinden dus in ons land plaats.

Starten doet de Europese tak van het TCR dus tijdens het Creventic-weekend van de TCR500, wat mogelijk nieuwe teams en rijders zal aantrekken. Begin september doet het kampioenschap dan ook nog eens Zolder aan tijdens de Truck GP. Verder staan een aantal meetings met de GT Open op het programma.

Kalender 2020:

30 April/2 Mei – Spa-Francorchamps
15/17 Mei – Red Bull Ring
26/28 Juni – Oschersleben
17/19 Juli – Paul Ricard
11/13 September – Zolder
25/27 September – Monza
09/11 Oltober – Barcelona

You may also like
In een notendop: (W)TCR
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
TCR Europe: Gilles Magnus enige vertegenwoordiger van RNT
WRT toont zijn selecties voor jubileumjaar
error: Alert: Content is protected !!