Home > Circuit > Indycar: Alonso bevestigt Indy 500

Indycar: Alonso bevestigt Indy 500

Fernando Alonso bevestigde in de marge van de wedstrijd in Abu Dhabi aan BBC Sport zijn deelname aan de 500 mijl van Indianapolis.

foto: fiawec

De Spanjaard gaat daarmee opnieuw op zoek naar de “driedubbele” kroon met een deelname aan de Indy 500 en aan de 24 Uren van Le Mans. De vraag blijft met welk team Alonso naar de “brickyard” zal trekken. Zowel McLaren (met Chevrolet) als Andretti (met Honda) liggen als voorstel op de tafel.

Ook de geruchten omtrent een terugkeer van Alonso naar de F1 worden sterker. De Spanjaard zou vooral geïnteresseerd zijn in een zitje voor 2021, met de komst van de nieuwe reglementen. Maar eerst en vooral gaat Alonso in januari op zoek naar een eventuele zege in de Arabische versie van de “Dakar”.

error: Alert: Content is protected !!