Home > #Hoofdnieuws > GT: Audi maakt 12 namen bekend voor 2020, met twee Belgen!

GT: Audi maakt 12 namen bekend voor 2020, met twee Belgen!

Audi Sport heeft zijn manschappen voor de GT3-racerij in 2020 bekend gemaakt. Het Duitse merk telt twee nieuwkomers, de Italiaan Mirko Bortolotti en de Zwitser Patric Niederhauser. Bortolotti komt van Lamborghini en Niederhauser werd met Audi dit seizoen al kampioen in de ADAC GT.

Foto ©: Audi Sport

Audi Sport houdt ook tien GT-rijders aan boord: Mattia Drudi, Rahel Frey, Christopher Haase, Christopher Mies, Frank Stippler, Pierre Kaffer, Dries Vanthoor, Frédéric Vervisch, Markus Winkelhock en Kelvin van der Linde. In 2020 zal Audi Sport deelnemen aan de Intercontinental GT Challenge, met uiteraard de 24 Uur van Spa, naast de 24 Uur van de Nürburgring en de FIA GT World Cup in Macau. De overige regionale of nationale competities zijn uiteraard voor klantenteams waaronder WRT.

http://www.autosportwereld.be/2019/12/02/gt-bortolotti-van-lamborghini-naar-audi/
You may also like
DTM 2020: Audi kiest zelfde effectieven
WTCR: Comtoyou reageert op uitstappen Audi
Galerij: team WRT in Monza
Blancpain: Dries Vanthoor niet beloond in Monza
error: Alert: Content is protected !!