Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Roger Grouwels

De eindejaarsvragen: Roger Grouwels

In onze reeks eindejaarsvragen, gaan we ook al eens bij de noorderburen langs. Roger Grouwels behaalde dit seizoen nog een titel in zijn klasse in de Porsche GT3 Cup Benelux. De Limburger verrast in zijn antwoorden overigens door zijn afscheid aan de merkencup aan te kondigen!

Foto ©: Team RaceArt

Hoe was u autosportjaar 2019?

Roger Grouwels: “We hebben een sportief en spannend autosportjaar achter de rug met als resultaat, een eerste plaats in het kampioenschap van Porsche. We hebben lang moeten vechten en dat geeft voldoening.”

Wat verwacht u van 2020?

In 2020 gaan we van start in een andere merken Cup, de Ferrari Challenge.”

Wat is het moment van het autosportseizoen?

“We hebben vanaf de eerste tot laatste wedstrijd een tweestrijd gevoerd met team Derdaele, te weten met mijn rivaal Nicolas Saelens, wat uitermate spannend en closeracing was. Zo moet autosport zijn!”

You may also like
Corona-verhalen: Gérard Larrousse wordt 80 jaar
E-circuit: Nick Tandy wint met Porsche in IMSA iRacing Pro Series
F1: Sainz tekent bij Ferrari
Industrie: 70 jaar Porsche in Stuttgart-Zuffenhausen
error: Alert: Content is protected !!