Home > Circuit > Belcar: met AMG-GT RR van QSR?

Belcar: met AMG-GT RR van QSR?

Beeld ©: ID Media

Het Vlaams-Brabantse QSR Racing Team heeft een eerste aanzet getoond van de AMG-GT RR, een soort AMG-GT4 +, een wagen die mogelijk inzetbaar is in Belcar 3. Op basis van de AMG-GT4, zoals we die kennen uit GT4, Belcar 4… ontwikkelde het team van Stefaan Schoonjans een wagen die beantwoordt aan de filosofie van Belcar 3, de klasse waarin we onder meer de Australische Marc CARS zien. De Duitse GT heeft meer vermogen, een gewijzigde aerodynamica en andere aanpassingen en zou volgens het team perfect de strijd aan kunnen gaan met de Porsche 911 GT3 Cup en andere bolides. Misschien is dit een idee voor andere GT4-wagens, zoals de Audi R8 GT4, de BMW M4 of andere McLaren…

You may also like
E-circuit: reacties van de winnaars na de eerste virtuele Belcar race
E-Circuit: Belcar gaat virtueel – korte voorbeschouwing
E-circuit: gierend optrekken in 100 huiskamers voor eerste virtual Belcar op 26 april
Esports: de belangrijkste virtuele races in april
error: Alert: Content is protected !!