Home > #Hoofdnieuws > RACB: Munster neemt niet deel aan finale stuurwiel

RACB: Munster neemt niet deel aan finale stuurwiel

In een bericht aan de redactie geeft Junior-kampioen Grégoire Munster aan vrijwillig af te zien van een verdere deelname aan het RACB Rally Stuurwiel 2019. De student marketing benadrukt dat hij betere kansen heeft om de toekomst van zijn carrière te verzekeren en wenst alle deelnemers aan de finale, waaronder zijn broer, veel succes. Wat de oudste van de beide broers Munster gaat doen, wordt later bekend gemaakt.

You may also like
E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan
E-circuit: Gilles Magnus: “mooie manier om concentratie te trainen”
DTM: moet Zolder wijken?
RACB: Win een seizoen in het Junior Belgian Rally Championship 2020
error: Alert: Content is protected !!