Home > #Hoofdnieuws > Tropheé Andros: volledig elektrisch

Tropheé Andros: volledig elektrisch

Of je er nu voor of tegen bent, er is geen ontkomen meer aan: steeds meer constructeurs en organisatoren gaan 100% elektrisch. Ook de iconische Trophée Andros stapt mee op het elektrische pad.

foto: ©tropheeandros.com

Na een seizoen 2018-2019 waarin gewone motoren en elektrische krachtbronnen gemengd werden, gaat de serie nu full-electric. Het seizoen, dat trouwens deelnames ziet van Yvan Muller Racing en Sebastien Loeb Racing, evenals een volledig seizoen voor Andreas Bakkerud, begint in het weekend van 7 en 8 december in het skioord Val Thorens.

Een logische evolutie voor organisator Max Mamers, die al tien jaar geleden een aanvang nam met de elektrische Andros Cars. Het idee wordt nu uitgebreid tot de hoofdserie, verreden met elektrische silhouette wagens met een gelijkgesteld vermogen van 350 pk. Het Belgische Comtoyou Racing zal in het nieuwe seizoen niet meer van de partij zijn.

error: Alert: Content is protected !!