Home > #Hoofdnieuws > WRX: Holten Motorsport in Projekt E

WRX: Holten Motorsport in Projekt E

Het Noorse team Holten Motorsport is het eerste team dat voor 2020 kiest voor Projekt E. Projekt is, zoals eerder meegegeven op onze site, de aanloop naar een volledige elektrische versie van het Wereldkampioenschap Rallycross.

Holten Motorsport zal een wagen inzetten op basis van een Ford Fiesta. Rallycross is niet onbekend voor het team en in 2015 reed Daniel Holten nog met een VW Beetle van Eklund Motorsport in het WK Rallycross. Daniel Holten reed ook met een Supercar in het FIA Europese kampioenschap rallycross en was ook al aan het werk te zien in RX2.

De rijders voor Projekt E moet het team nog aankondigen.

(foto persbericht IMG)

You may also like
E-WRX: Charles Leclerc doet mee
WRX: Lohéac geannuleerd
WRX: Nieuwe werkkalender uitgelekt
E-WRX: Quentin Dall’Olmo wint Montalegre
error: Alert: Content is protected !!