Home > Circuit > Porsche Supercup: wie wordt de nieuwe Junior?

Porsche Supercup: wie wordt de nieuwe Junior?

Porsche heeft een sterke traditie op vlak van jonge rijders. En ook dit seizoen geeft het Duitse sportwagenmerk de kans aan enkele jonge kerels om te dingen naar een statuut als Porsche Junior.

Foto © : Porsche

In het Portugese Portimao verzamelden de afgelopen dagen dertien rijders uit evenveel landen: Vitor Baptista (Brazilië), Diego Bertonelli (Italië), Hugo Chevalier (Frankrijk), Roman De Angelis (Canada), George Gamble (GB), Ayhancan Güven (Turkije), Robin Hansson (Zweden), Jordan Love (Australië), Daniel Lu (China), Dylan Pereira (Luxemburg), Ukyō Sasahara (Japan) en Max van Splunteren voor de selectieproeven. De winnaar, die later door Porsche zal bekend gemaakt worden, ontvangt een beurs van 225.000 euro om aan de Porsche Supercup deel te nemen.

1 Response

error: Alert: Content is protected !!