Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: Macau Grand Prix

In een notendop: Macau Grand Prix

  • FIA GT – Earl Bamber en zijn ploeg- en merkgenoot Laurens Vanthoor zetten met de Porsche 911 GT3 R van ROWE Racing opieuw de besttijden neer in de tweede vrije sessie. Het WRT team groepeerde zich opnieuw met de Audi R8 LMS GT3 van Dries Vanthoor (foto: audi) als tiende, voor het exemplaar van Charles Weerts, elfde. Alessio Picariello (Craft Bamboo Mercedes AMG GT3) beëindigde de sessie als veertiende.
  • FIA F3 – De Est Juri Vips was voor Hitech de snelste in de tweede vrije training. Hij bleef voor aan Callum Illot (Sauber Charouz). Richard Verschoor (MP Motorsport) en Marcus Armstrong (SJM Theodore) volgden.
  • Motorcycle GP – Peter Hickman (BMW) en Michael Rutter (Honda) zorgden na de eerste kwalificatie voor een complete eerste startrij voor het team MGM by Bathams. John McGuinness en David Johnson bezetten dan weer de plaatsen drie en vier met de Ducati’s van het PBM team. In de tweede kwalificatiesessie mengden de beide topteams de plaatsen met Rutter, voor Johnson, Hickman en McGuinness

 

 

error: Alert: Content is protected !!