Home > Circuit > Dream Race Fuji: de deelnemerslijst

Dream Race Fuji: de deelnemerslijst

Op 23 en 24 november houden het Super GT kampioenschap en DTM hun “Dream Race” in Fuji. De deelnemerslijst is uit en blijkt een ware vedettenparade.

Aan de start zeven DTM wagens, met vier Audi RS5 en drie BMW M4. Zij voegen zich toe aan het veld van GT500 bolides. Afwezig zijn Jenson Button en onze landgenoot Bertrand Baguette, met Honda aan de slag in de Intercontinental GT Challenge op Kyalami in Zuid-Afrika.

BMW, vertegenwoordigd door het Belgische Racing Bart Mampaey (!),  doet een beroep op Marco Wittmann, Kamui Kobayashi en Alex Zanardi terwijl Audi René Rast, Loïc Duval, Benoît Tréluyer en Mike Rockenfeller afvaardigt. Verder zien we aan de slag: Frédéric Makowiecki (met Nissan op zaterdag), James Rossiter (met Nissan op zondag), Ronnie Quintarelli (Nissan, op zaterdag), Kazuki Nakajima (Lexus op zondag), Nick Cassidy (Lexus op zaterdag), Heikki Kovalainen (Lexus op zondag), Narain Karthikeyan (Honda op zondag) en uiteraard het hele peloton van Japanse GT-sterren.

(foto: cc0-by-2.0/credit: Matsuoka Kohei – Flickr)

error: Alert: Content is protected !!