Home > #Hoofdnieuws > WRX: Broers Hansen met Yellow Squad in RX2

WRX: Broers Hansen met Yellow Squad in RX2

De broers Timmy en Kevin Hansen, zelf actief in het Wereldkampioenschap rallycross met een Peugeot 208, zetten zich via het door hen opgerichte team #Yellow Squad reeds een tijdje in om jongeren in rallycross op te leiden. #Yellow Squad zette het voorbije seizoen een Cross Car in in RallyX Nordic.

Voor 2020 breidt het team van het broederpaar Hansen zijn activiteiten verder uit. Daarvoor werken ze samen met Team Färén om een  wagen in te zetten in de internationale serie RX2 die opnieuw als supportrace van het WK te zien zal zijn volgend jaar. Dit jaar lijkt de Zweed Oliver Eriksson (Team OMSE) op weg naar zijn tweede titel op rij.

Team Färén zelf heeft reeds RX2-ervaring en zag in 2017 zijn rijder Dan Rooke de titel van vice-kampioen behalen.

(foto PR #Yellow Squad)

You may also like
In een notendop: RX in het buitenland
WRX: Champion Lubricants wordt partner van World RX
E-WRX: Charles Leclerc doet mee
WRX: Lohéac geannuleerd
error: Alert: Content is protected !!