Home > Circuit > FIA WEC: Toyota fors trager

FIA WEC: Toyota fors trager

Het FIA WEC is volgende week aan zijn voorlaatste manche van dit kalenderjaar toe, in het Chinese Shanghai. Het kampioenschap kreunt onder de afwezigheid van concurrentie voor Toyota. De Japanse constructeur won dit seizoen al de races in Silverstone en Fuji en krijgt daarvoor een degelijke straf….

De BoP in het FIA WEC drukt zich uit in seconden per ronde en de beide TS050 zouden in principe 2,74 seconde minder snel mogen zijn. Maar ook de Rebellion en de Ginetta verliezen snelheid vanwege de gescoorde punten, uiteraard logisch als er maar vijf wagens zijn… De beide hybride bolides mogen ook minder brandstof meenemen, het gewicht blijft dan weer stabiel. Moeilijk gaat ook zegt men dan…

error: Alert: Content is protected !!