• Moto E – het elektrische kampioenschap in de rand van de MotoGP weekends kent zijn data voor 2020.
    3 mei: Jerez | 17 mei: Le Mans | 28 Juni: Assen | 16 Augustus: Red Bull Ring | 12-13 September: San Marino
  • IoM Zero – Er kwam een verrassende mededeling van de organisatie van de befaamde Isle of Man TT. Zij stoppen voor twee jaren met de TT Zero, de competitie voorbehouden aan elektrische motoren. Volgens de organisatie houden ze een pauze zodat de industrie kan bijbenen. Ze zouden af willen van de races over één ronde [n.v.d.r.: een ronde is wel net iets meer dan 60 kilometer]
  • Harley Davidson – De befaamde Amerikaanse producent stopt dan weer de ontwikkeling van de Live Wire, de eerste elektrische Harley, nadat er kwaliteitsproblemen aan het licht waren gekomen bij tests

(foto: motogp.com)