Home > Circuit > Eenzitter > GP Macau: wereldtop Formule 3 op de afspraak

GP Macau: wereldtop Formule 3 op de afspraak

De 66ste Grand Prix van Macao (14-17 november 2019), gereden volgens FIA Formule 3 regels zal een startveld kennen van 30 deelnemers.

foto: fiaformula3.com/©LAT

Onder de favorieten Daniel Ticktum met Carlin, de verrassingswinnaar van 2017 en dominante winnaar in 2018 (toen met Motopark). Hij kan de eerste zijn die deze wedstrijd driemaal op zijn naam schrijft. Bij Carlin krijgt hij het gezelschap van Logan Sargeant en Felipe Drugovich. Tegenstanders zijn FIA F3 kampioen Robert Shwartzman, vicekampioen Marcus Armstrong en derde geplaatste Jehan Daruvala bij Prema. Charouz zet in op Callum Ilott, David Schumacher (zoon van Ralf Schumacher) en Enzo Fittipaldi kleinzoon van Emerson Fittipaldi). De Fransen van ART komen met Ferdinand Habsburg, Christian Lundgaard en Sebastian Fernandez.

In het algemeen kunnen we stellen dat alle teams die in de Formule 3 reden present zullen geven. Naast eerder genoemden zien we ook Jüri Vips bij HitechGP terwijl MP Motorsport en Campos Racing hun rijders nog moeten bekend maken.

error: Alert: Content is protected !!