Home > #Hoofdnieuws > Zoute GP: Porsche lanceert 911 4S Belgian Legend Edition met Jacky Ickx

Zoute GP: Porsche lanceert 911 4S Belgian Legend Edition met Jacky Ickx

Op de Concours d’Elegance® van de Zoute Grand Prix® heeft Porsche hun speciale editie van de 911 4s voorgesteld. De Belgian Legend Edition komt er op vraag van Porsche Belgium ter ere van de 75e verjaardag van Mister Le Mans, Jacky Ickx, volgend jaar. Jacky is zeer trots dat hij als ex-fabrieksrijder de basis mocht vormen voor deze wagen. De X Blue-kleur werd speciaal voor deze Belgische editie in het leven geroepen en is gebaseerd op een van Jacky’s helmen. Er zullen in totaal 75 stuks van de band rollen. Elke wagen wordt ook voorzien van een genummerd plaatje met daarop de sierlijke handtekening van onze Belgische legende.

(foto Jens Mommens)

error: Alert: Content is protected !!