Home > Circuit > VLN: winst voor Mercedes, Belgen op diverse podia

VLN: winst voor Mercedes, Belgen op diverse podia

Op de Nürburgring stond vandaag de 51ste Barbarossaprijs op de kalender, de voorlaatste manche van het VLN-seizoen. Winst was er voor het duo Bühk-Marciello in een Mercedes AMG-GT3, voor Krognes-Pittard-Fannin (BMW M6 GT3) en Ellis-Götz (Mercedes-AMG GT3).

Van Belgische zijde was er pech voor de broers Sari, zij bereikten in hun BMW M240i het einde van de race niet, in tegenstelling tot hun teamgenoten Pieter Denys en Gregory Eyckmans, die in de sterk bezette V4 Cup klasse mooi achtste werden. 27 wagens namen de start in de V4-klasse, met uiteraard allemaal identieke auto’s. Guido Dumarey werd dan weer derde in de VT3 met een Porsche Cayman. In SP3 was er een tweede en derde plek voor het team van Olivier Muytjens, met Derenne-Brody-Muytjens voor Castelein-Dujardyn, uiteraard in de beide, bekende Toyota GT86.  Het seizoen eindigt over twee weken.

error: Alert: Content is protected !!