Home > #Hoofdnieuws > VW Fun Cup: met Autosportwereld.be aan de start met Gregory Eyckmans!

VW Fun Cup: met Autosportwereld.be aan de start met Gregory Eyckmans!

De VW Fun Cup krijgt komend weekend, tijdens het Zolder Fun Festival de nodige media-aandacht. Xavier Daffe (Le Moniteur), Maxime Berger (RTBF), Yeelen Moller (Autowereld) en Gregory Eyckmans (Autosportwereld) staan als journalist aan de start met de #300 Kronos Guest Car om een reportage te maken over de VW Fun Cup powered by Hankook. De hele familie van de discipline zal hen met open armen verwelkomen in Limburg! Heel de redactie wenst onze piloot veel succes! Wij danken de organisatie van de VW Fun Cup voor deze mooie kans en uiteraard is het ook hét bewijs dat Autosportwereld.be hèt autosportmedium bij uitstek in Vlaanderen is.

error: Alert: Content is protected !!