Home > #Hoofdnieuws > Formula E: d’Ambrosio blijft, Dejonghe weer testrijder bij Mahindra

Formula E: d’Ambrosio blijft, Dejonghe weer testrijder bij Mahindra

Pascal Werhlein en onze landgenoot Jerome D’Ambrosio zullen tijdens het Formula E seizoen 2019-2020 opnieuw de dienst uitmaken. Dat maakte het team Mahindra bekend. Tegelijk werd ook de nieuwe M6Electro-look onthuld. Sam Dejonghe blijft in het nieuwe seizoen ook aan als reserve en simulatorrijder.

Ik wil Mahindra Racing echt bedanken voor het afgelopen seizoen en ik ben super blij om door te gaan met het team.We hadden een geweldige start van seizoen vijf en toonden ons potentieel. We weten dat de tweede helft van het seizoen een uitdaging was, maar het feit dat we het allemaal volhouden voor seizoen zes betekent dat we sterker terug kunnen komen en consequent voor overwinningen blijven vechten. Ik ben erg opgewonden om terug te zijn en kan niet wachten om de strijd voor het kampioenschap op gang te brengen”, aldus Jerome D’Ambrosio

Ik ben erg blij om mijn samenwerking met Mahindra Racing verder te zetten. Vorig jaar was mijn rookieseizoen. Daar waren veel positieve dingen uit te halen. Daarop kan ik voortbouwen voor mijn tweede Formule E-seizoen. Er is een zeer positieve en vrolijke sfeer binnen het team. We hebben allemaal hard gewerkt tijdens de zomervakantie. Ik kijk er echt naar uit om weer met het team samen te werken. ” zegt Pascal Werhlein.

Mahindra zal de M6Electro voor het eerst testen tijdens de preseizoentest van 15 tot en met 18 oktober op het circuit Ricardo Tormo in Valencia, Spanje. De eerste race van het 2019/20 ABB FIA Formule E Kampioenschap is de Diriyah E-Prix op 22 en 23 november 2019, met dus twee races.

error: Alert: Content is protected !!