Home > Circuit > FIA WEC: twee Belgen in Japan dit weekend

FIA WEC: twee Belgen in Japan dit weekend

Dit weekend vindt in Japan de tweede manche van het FIA WEC plaats en naast Maxime Martin, die uiteraard de kleuren van Aston Martin in GTE Pro verdedigt, zien we een tweede Belg aan de start verschijnen: Adrien De Leener. De Leener is al jaren een vaste klant in de GT-racerij, met deelnames aan de European Le Mans Series, de Blancpain GT en de ADAC GT Masters en de jonge ondernemer doet het dit weekend dus voor het eerst in FIA WEC. De Leener start in de 6 Hours of Fuji met de Porsche 911 RSR van Proton Competition in LM GTE AM. Satoshi Hoshino en Thomas Preining zijn de teamgenoten van De Leener, die afgelopen weekend de ADAC GT Masters op een 26ste plaats afsloot. In die Duitse GT-serie racet hij onder meer tegen Thomas Preining, zijn teamgenoot dit weekend.

Foto: © Facebook Adrien De Leener

error: Alert: Content is protected !!