Home > #Hoofdnieuws > IGTC: R-Motorsport met 2 wagens aan de start in Kyalami

IGTC: R-Motorsport met 2 wagens aan de start in Kyalami

R-Motorsport zal tijdens de finale van de Intercontinental GT Challenge in Kyalami, Zuid-Afrika, met twee Aston Martin Vantage GT3’s aan de start verschijnen. Hiermee wil de Zwitserse renstal een podiumplaats veiligstellen. Marvin Kirchhöfer, Hugo De Sadeleer, Ricky Collard, Maxime Martin, Jake Dennis en Enaam Ahmed zullen plaatsnemen achter het stuur van de gloednieuwe GT3’s. De 9 uur durende race vindt plaats in het weekend van 21, 22 en 23 november.

You may also like
IGTC Indianapolis: Walkenhorst BMW pakt de pole
In een notendop: Intercontinental GT en GT World
Ring 24: met 10 Belgen aan de start
In een notendop: Intercontinental GT, TCR Europe en GT World Asia
error: Alert: Content is protected !!