Home > Moto > MotoGP > MotoGP: Barry Baltus naar Moto3

MotoGP: Barry Baltus naar Moto3

Barry Baltus, een van de meest talentrijke jonge rijders in België, zal in 2020 zijn debuut maken in Moto3.

Het Zelos management kon met enige trots de komst aankondigen van Barry Baltus in het PrüstelGP-team. Baltus zal dus deelnemen aan het Moto3 WK, in het voorprogramma van de MotoGP. Na opgemerkte prestaties in de Red Bull Rookies Cup en het CEV Moto3-junior wereldkampioenschap, zal de jonge talentvolle piloot zich bij het Duitse team PrüstelGP voegen op een KTM.

Freddy Tacheny, CEO van Zelos: “Ik ben ongelooflijk blij om de samenwerking met PrüstelGP aan te gaan, een zeer professioneel team dat Barry de best mogelijke ondersteuning zal bieden om Moto3 in 2020 te ontdekken.

(persbericht)

error: Alert: Content is protected !!