Home > Circuit > GT Open Barcelona: ook Belgen op het podium

GT Open Barcelona: ook Belgen op het podium

Nadat Teo Martín Motorsport op zaterdag won in Barcelona, heeft Emil Frey Racing op zondag in de GT Open de dubbel behaald. Mikaël Grenier en Norbert Siedler wonnen, voor hun teamgenoten Albert Costa en Giacomo Altoè, beide in een Lamborghini. Albert Costa en Giacomo Altoè leiden in het kampioenschap, voor Chaves-Kodrić (TMM McLaren) en Rueda-Saravia (TMM McLaren).

Hans-Peter Koller en Edoardo Liberati wonnen in hun Lamborghini dan weer de beide races van de GT Cup Open Europe, waardoor ze meteen goed op weg zijn naar de titel. Van Belgische zijde werd John De Wilde vierde in Am op zaterdag, terwijl Nicolas Vandierendonck en Bas Schouten niet geklasseerd werden (beide EMG Porsche). Op zondag werd het Belgisch-Nederlandse duo tweede in Pro/Am, terwijl John De Wilde derde werd in Am. De finale van beide series vindt plaats op 12 en 13 oktober in Monza. Noteren we nog dat Gaël Castelli in Barcelona de Europese kampioen Alpine Europa Cup is geworden.

error: Alert: Content is protected !!