Home > #Hoofdnieuws > ELMS Spa: United Autosports wint in Ardennen

ELMS Spa: United Autosports wint in Ardennen

Het United Autosports duo Hanson-Albuquerque heeft in een Oreca 07-Gibson de 4 Hours of Spa-Francorchamps gewonnen, de voorlaatste manche van de European Le Mans Series. Het duo vertrok van op de polepositie en sloot vier uur later de race winnend af. De strijd om de tweede plaats duurde tot op de meet, met een stevig duel tussen Antonin Borga (Cool Racing – Nicolas Lapierre) en Tristan Gommendy (Graff – Hirschi-Couugnaud) als kers op de taart. DeZwitser haalde het uiteindelijk net voor de Fransman. Sam Dejonghe kwam na een foutloos debuut als twaalfde over de meet. In GTE was de zege voor de Luzich Racing Ferrari F488 GTE Evo van Nielsen-Lavergne-Pier Guidi en in LMP3 pakten de Mikkel Jensen en Jens Petersen (EuroInternational) de zege.

error: Alert: Content is protected !!