Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: Eurocup – BRDC F3 – F1-DTM

In een notendop: Eurocup – BRDC F3 – F1-DTM

  • Eurocup Renault F3 – ART Racing zal zijn kandidatuur stellen voor deelname aan de Formule Renault Eurocup F3. De Franse renstal is nu actief in de FIA F2 en FIA F3.
  • BRDC F3 – Clement Novalak haalde vorig weekend de Britse F3 titel binnen. De zeges van het weekend gingen naar Jonathan Hoggard (tweemaal) en Nazim Azman. Onze landgenoot Ulysse De Pauw haalde een 13de en een 9de plaats, tesamen met een opgave.
  • F1 Kubica en DTM – Audi zou geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Robert Kubica in DTM. Het is immers onwaarschijnlijk dat de Pool nog een seizoen in de F1 blijft en dan is het lucratieve DTM aanbod een betere uitweg voor Kubica, terwijl Audi er een publiekstrekker zou bij krijgen.
  • F1 Pirelli bandentest – Op Paul Ricard werkten Renault (met Sirotkin op de RS18) en Mercedes (met Ocon op de W10) het testprogramma af voor Pirelli met de 18-duimsvelgen die vanaf 2021 zullen worden gebruikt.

foto:archief

error: Alert: Content is protected !!