Home > Circuit > In een notendop: FFSA GT4, F4 en BGT

In een notendop: FFSA GT4, F4 en BGT

  • FFSA GT4 – Benjamin Ricci en Thomas Drouet hebben in een Mercedes-AMG GT van Akka-ASP de tweede race van de Franse GT4 in Magny-Cours gewonnen. Stéphane Lémeret werd vierde in zijn Alpine en doet een goede zaak in het kampioenschap en nadert tot op 18 punten van de leiders.
  • FFSA F4 – Reshad De Gerus heeft de derde race van het weekend in le Nièvre gewonnen. Sten Van der Henst deed het prima, met een derde stek, zijn derde podium van het seizoen en het eerste in een race zonder omgekeerde top-10 als startorde. De Antwerpenaar is nu negende in het kampioenschap.
  • British GT – De Aston Martin V8 Vantage GT3 van TF Sport, met Graham Davidson en Jonny Adam achter het stuur heeft de laatste race van de British GT gewonnen, de 300ste in het bestaan van het kampioenschap.
  • Porsche Benelux – Loek Hartog (Bas Koeten Racing) heeft de tweede race van de Porsche Carrera Cup Benelux gewonnen. Beste Belg was Dylan Derdaele op de vijfde stek.
error: Alert: Content is protected !!