Neuville deed in Turkije het verhaal van zijn eerste volledige dag:“De ochtendlus was zeker niet zoals we dat wilden, zeker na de goede start samen met Andreas, op donderdag. We waren gewoon niet competitief omdat de auto niet deed wat we wilden in de omstandigheden waarin we moesten rijden, met name als tweede over de proeven. We hadden weinig grip en tractie en hadden andere omstandigheden nodig in de namiddag. KP5 was al goed en KP6, in verschrikkelijke omstandigheden, was echt een sterke proef, waar we veel tijd goedmaakten. We reden lek voor de start en wisselden naar zachte banden, waarna we in de regen echt op de limiet reden en alles gaven. We reden de snelste tijd en staan zo weer tussen de mensen, maar de rally is verre van gedaan. We gaan wel met goede moed richting zaterdag!”

Zaterdag staan er zes proeven op het menu, goed voor 110,10 km, met tweemaal Yesilbelde (33km), Datça (8.75km) en Kizlan (13.15km).