Home > Moto > Internationaal > WorldSBK Portimao: 400 op de teller

WorldSBK Portimao: 400 op de teller

  • WorldSBK – Jonathan Rea (Kawasaki) en Alvaro Bautista (Aruba.it Ducati) verdeelden de zeges in het Portugese Portimao, al diepte Rea zijn voorsprong iets verder uit door ook de Superpole race te winnen. Het was Rea die de 400ste wedstrijd in de World Superbikes won.
  • WorldSSP – Een race zonder onze landgenoot Cresson, nog altijd herstellende, die gedomineerd werd door Federico Caricasulo. De Italiaan,ook al de beste in VT2, ging over zijn teamgenoot Randy Krummenacher, de snelste in VT1 ondanks een zware crash, naar de pole. De Superpole race en de race op zondag werden een zaak voor Caricasulo, voor Krummenacher. Genoeg om de titel bij de teams te geven aan BARDAHL Evan Bros.

 

(foto’s: worldsbk.com)

error: Alert: Content is protected !!