• Renault – De directeur van Renault Sport, Cyril Abiteboul, gaf aan het Franse “Auto Hebdo” mee dat de Renault F1 bolides al enkele wedstrijden nu, boven de 1000 pk zitten in de race. “Sommige lachen daarmee maar de cijfers zijn er. De kilowatts zijn er, het is de realiteit.
  • Michael Schumacher – Het Franse dagblad “Le Parisien” meldt dat Michael Schumacher gisteren werd overgebracht naar Parijs, waar hij in het Georges Pompidou hospitaal een stamceltherapie zou krijgen. De voormalige wereldkampioen had in 2013 een ernstig ski-ongeval. Hoewel hij in 2014 al uit de coma ontwaakte verloopt zijn herstel bijzonder langzaam. Volgens meerdere Britse en Duitse kranten zou hij zijn mobiliteit nog altijd niet terughebben. Met een volledige radiostilte rond zijn gezondheidstoestand kunnen we alleen maar gissen dat de revalidatie nog een zeer lang proces zal worden.
  • Rich Energy – Na heel wat gebakkelei is het dan uiteindelijk afgelopen tussen de Britse energiedrankenproducent Rich Energy en Haas F1. CEO William Storey tweette nog dat hij “het team heel dankbaar is voor de geleverde inspanningen en dat het jammer was dat de hele zaak onder vuur kwam te liggen door akkefietjes tussen aandeelhouders.” Vanaf de GP van Singapore verdwijnt de sponsornaam uit de F1.