Ex-Dragon Racing-rijder Maximilian Günther zal in het nieuwe 2019/2020 Formula E seizoen het team van BMW i Andretti Motorsport versterken. Dat heeft het team vandaag bekend gemaakt. De Duitse Oostenrijker Günther zal er Antonio Felix da Costa vervangen, die het fabrieksteam na zes jaar dienst verlaat.

Het is fantastisch om onderdeel uit te maken van BMW i Motorsport“, verklaarde Günther. “BMW i Andretti Motorsport beleefde een sterk debuutseizoen in de Formule E, ze hebben een race gewonnen en hebben tot het eind van het seizoen kunnen vechten voor de titel.

Antonio Felix da Costa kondigde via social media het afscheid aan en zei in een verklaring: “Ik ben altijd blij en trots geweest om onderdeel uit te maken van de BMW-familie. BMW Motorsport heeft me de kans gegeven om in vele geweldige auto’s te rijden, ik heb er enorm veel geleerd. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik kijk met veel plezier terug op de mooie tijd bij BMW.

Het vertrek van da Costa is gunstig voor de Britse Alexander Sims. BMW laat weten dat het in de komende weken de rest van de line-up bekend zal maken.

Overmorgen, op 11 september, stelt Mercedes-EQ hun team voor.