Home > Moto > Moto: Zelos en Livio Loi beëindigen samenwerking

Moto: Zelos en Livio Loi beëindigen samenwerking

Na vijf seizoenen, die voornamelijk werden doorgebracht in het wereldkampioenschap Moto3, hebben de twee partijen besloten een einde aan hun samenwerking te maken.
Na een moeilijk seizoen 2014 dat hem zijn zitje in het Marc VDS-team kostte, sloten Livio Loi en de Zelos-équipe in 2015 een management contract opgenomen. Zelos stelde de jonge coureur in staat om snel weer in het zadel te klimmen door hem onder te brengen in het RW Racing-team en in de loop van de volgende seizoenen daarna nog in andere teams van het hoogste niveau.

Freddy Tacheny, CEO van Zelos: “We bij Zelos zijn heel blij dat we ons hebben kunnen bekommeren om de carrière van Livio en hem in 2017 begeleid te hebben naar tot nu toe het hoogtepunt van zijn carrière bij het Leopold Racing Team in de Moto3-categorie. We hebben samen heel mooie momenten beleefd, waaronder zeker zijn overwinning in 2015 in Indianapolis (USA). Zelos en ikzelf wensen hem het beste voor het vervolg van zijn carrière.”

Livio Loi: “Ik bedank Zelos voor het werk dat men geleverd heeft en voor de steun en het vertrouwen dat men mij in de loop van al die jaren gegeven heeft . We nemen in alle sereniteit afscheid van elkaar en ik zal altijd respect en dankbaarheid voelen tegenover Zelos.”

(persbericht)
error: Alert: Content is protected !!