Home > #Hoofdnieuws > WEC: Aston Martin gaat voor titel met Maxime Martin

WEC: Aston Martin gaat voor titel met Maxime Martin

Aston Martin wil met de Vantage in het WEC seizoen 2019-2020 voor de titel gaan. In de klasse Pro zetten zij twee wagens in. Daar blijft de bezetting van 2018-2019 behouden en dus is een van de wagens voor onze landgenoot Maxime Martin. 

Gisteren maakte Aston Martin zijn rijdersbezetting bekend voor de campagne in het World Endurance kampioenschap. In de klasse Pro blijven de bemanningen behouden met de Denen Nicki Thiim en Marco Sorensen. De andere wagen is voor de Brit Alex Lynn en onze landgenoot Maxime Martin.

De formatie verandert wel in de klasse Am, waar Paul Dalla Lana versterking krijgt van de ervaren Darren Turner en de 22-jarige Ross Gunn. Die komen in de plaats van Pedro Lamy en Mathias Lauda.

(foto: astonmartin.com)

error: Alert: Content is protected !!