Home > #Hoofdnieuws > Supercar Spa: met Tom Boonen en Tim Verbergt

Supercar Spa: met Tom Boonen en Tim Verbergt

Tijdens de Spa Euro Race staan er onder meer twee races van de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge op de timing. Er komen heel wat Belgen op af, met als verrassing het Franse Kraft Racing dat een Norma M20FC inzet voor Tom Boonen en Tim Verbergt. Verder zien we Jean-Pierre Lequeux en Jean-Marc Ueberecken in een Ginetta Nissan van Prime Racing, terwijl in ook wat landgenoten van start gaan: John De Wilde (Porsche 991 Cup), Pierre-Yves Paque en Grégory Paisse (Porsche 991 Cup), Ward Sluys (BMW M4 Silhouette) en Jos Jansen (Porsche 991 Cup). In de Sport Division zijn Chris Voet en Bart Van den Broeck er bij met hun Peugeot RXZ Cup van Traxx Racing. Uiteraard zijn er ook de wedstrijden van de Mazda MX-5 en Fiesta Cup.

error: Alert: Content is protected !!